Otevíráme první letošní kurzy potápění. V přípravě je již kurz OWD pro začínající potápěče. Během výcviku se naučíte nejen teoretické znalosti prostředí otevřené vody, ale i ty praktické. Dbáme na to, aby každý student odcházel s perfektní přípravou na venkovní vodu, dokonalým pochopením problematiky potápění a vše kolem něj. Příprava je důležitá a aby toho na studenty nebylo v prvních krocích moc, začínáme v malých hloubkách bazénu. Postupně se propracujeme většími hloubkami do potápěčské věže a odtud pak na venkovní lokalitu či lokality.

Zavěrečnou certifikací to u nás nekončí! Potápění je náš největší koníček (i zaměstnání :) ) a naplno se mu věnujeme i o víkendu. Můžete se stát členy našeho potápěčského klubu a kromě přístupu k potápěčské věži a bazénu, s námi vyrazit na jedno z mnoha podvodních dobrodružství, které připravujeme jak pro začátečníky, tak i pro velmi pokročilé. Brzo se snad již vydáme i na nějaké zahraniční safari. :)

Náš instruktor Vás provede začátkem a pomůže dosáhnout cíle, který máte. Ať už je to stometrová hloubka, penetrace vraků, jeskynní potápění nebo třeba focení / točení videí pod vodou. Ti nejvíce odhodlaní se mohou stát i součástí týmu Vodní a potápěčské záchranné služby, která úzce spolupracuje s Integrovaným záchranným systémem a je povolávaná na pomoc hasičům při řešení krizových situací na vodní hladině i pod ní.

Kromě kurzů potápění jsme i menší specializovaný obchod s potápěčskou technikou. Rádi Vám porádíme s výběrem toho nejlepšího vybavení pro Vás. Abyste měli jistotu, že kupujete to pravé, máme i půjčovnu vybavení, kde si téměř vše z obchodu můžete nejdříve zapůjčit a vyzkoušet.

Pokud Vás cokoliv zajímá nebo si nejste jistí, zda-li je potápění právě pro Vás - stavte se u nás podívat! Rádi nabídneme dobrou kávu, povyprávíme o nějakém dobrodružství a ukážeme naše videa. :) Případně si potápění zatím je vyzkoušíte a budete mít jistotu, jestli je to TEN sport, kterému se chcete věnovat.

Mapku a kontakt naleznete ZDE.

Těšíme se na Vás!

Petr Fatka
majitel